Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les actuacions han començat al camí dels horts municipals del Brunet.
Les actuacions han començat al camí dels horts municipals del Brunet.

Comencen diverses actuacions de millora de camins a l’entorn del riu i zones d’horta de Castellar

Dimarts 5 de febrer de 2019

L’Ajuntament de Castellar va iniciar la setmana passada diverses actuacions de millora als camins de l’entorn del riu i les zones d’horta del municipi. Els treballs tenen per objectiu adequar diferents emplaçaments del terme, per tal de conservar en bones condicions l'entorn natural de la vila.

Així, els treballs han començat al camí de l’horta del Brunet, que ha estat objecte d’una desbrossada general i al llarg del qual s’arranjaran els desperfectes provocats per dues esllavissades i s’arreglaran diversos trams de la tanca de fusta.

Les actuacions també inclouran la millora del talús del camí per on transcorre l’afluent del torrent de Canyelles i que enllaça amb la pista de Can Cadafalch, on s’arreglarà un tram esllavissat i es reposarà part de la tanca que el delimita. D’altra banda, també es faran millores als horts de Cal Botafoc i diverses actuacions als camins de l’entorn del Ripoll.

Totes aquestes actuacions, que tenen un pressupost de 29.700 euros (IVA inclòs), les està duent a terme l’empresa Naturalea SL i finalitzaran en el termini aproximat d’un mes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40