Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de l'Aplec de Castellar Vell.
Imatge d'una edició anterior de l'Aplec de Castellar Vell.

Una paella popular oberta a tothom, principal novetat de l’Aplec de Castellar Vell, que aquest 2019 celebra els 40 anys

Dimecres 8 de maig de 2019

El 41è Aplec, que tindrà lloc el 19 de maig, també manté les inscripcions al concurs d’arrossaires a www.castellarvalles.cat/paellesaplec

Una paella popular oberta a tota la ciutadania és la principal novetat de l’Aplec de Castellar Vell, una de les activitats anuals de més participació a la vila, que enguany celebrarà el 40è aniversari el proper diumenge 19 de maig.

Així, l’organització obre en aquesta 41a edició de l’Aplec la possibilitat que totes les persones que vulguin assistir-hi però que no tinguin previst cuinar la seva pròpia paella puguin gaudir d’un plat d’arròs i prendre part de la resta d’activitats previstes. En aquest sentit, ja es poden comprar tiquets de manera anticipada, a un preu de 5 euros (inclou plat d’arròs i coberts), a la botiga Stop, situada al carrer Major, 56-58. Els tiquets, en cas que no s’exhaureixin abans, es podran comprar també el mateix dia de l’Aplec.

Malgrat la previsió d’aquesta paella popular per a un màxim de 500 persones, es manté el concurs d’arrossaires, una proposta ja arriba a la 39a edició i que, com és habitual, comptarà amb quatre categories: paelles petites (fins a 15 persones), mitjanes (de 16 a 50 persones), grans (més de 50 persones) i joves, en què els participants han de tenir com a màxim 25 anys. Tots aquells grups que hi vulguin participar ja tenen al seu abast el formulari que s’ha omplir al web municipal, a l’enllaç www.castellarvalles.cat/paellesaplec, fins al 17 de maig, o bé apuntar-s’hi el mateix diumenge 19, fins a les 12 h, de manera presencial al punt d’informació de l’Aplec.

Més novetats

Per a la celebració del 40è aniversari de l’Aplec de Castellar Vell s’han previst algunes novetats més. D’una banda, la reconversió en tallers d’alguns dels concursos que s’hi ha dut a terme en edicions anteriors. Així, durant el matí es podrà participar en un taller de dibuix adreçat a infants i joves, a càrrec d’Enric Aguilar, i en taller de descoberta de creacions florals que comptarà amb la col·laboració de l’Escola Nocturna. A més, s’ha organitzat un taller de descoberta de l’entorn natural amb l’APP Natusfera.

Una altra de les noves propostes d’aquest any serà la projecció d’un vídeo mapping a l’interior de l’ermita, titulat Els orígens a l’Aplec, que s’hi podrà veure de 10 a 11 h i a partir de les 16.30 h.

Finalment, a les 11.15 h s’ha programat una activitat de remembrança de la unió de Sant Esteve de Castellar a Santa Maria del Pi.

A banda de les novetats, l’Aplec de Castellar Vell mantindrà algunes de les activitats tradicionals, com ara els jocs de cucanya a càrrec de Colònies i Esplai Xiribec i les actuacions de les colles castellarenques de Ball de Bastons, Ball de Gitanes (amb la colla d’arrelats) i els Castellers de Castellar.

Podeu consultar tota la informació sobre el 41è Aplec de Castellar Vell al web municipal, www.castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40