Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de les noves dependències de Càritas a l'Espai Tolrà.
Imatge de les noves dependències de Càritas a l'Espai Tolrà.

Càritas Castellar – Via Solidària estrena les noves dependències de gestió d’aliments a l’Espai Tolrà

Dimecres 22 de maig de 2019

Càritas Castellar – Via Solidària ha estrenat aquesta setmana les noves dependències de gestió d’aliments a l’Espai Tolrà, en un local amb entrada pel carrer de Portugal.

D’aquesta manera, l’entitat, que pertany a la Parròquia de Sant Esteve, amplia l’espai que ocupava des de l’any 2004 i podrà així donar un nou impuls al programa de suport a les necessitats bàsiques de les famílies amb dificultats socioeconòmiques i que no poden cobrir adequadament les seves necessitats alimentàries.

El local, que els darrers mesos ha estat objecte d’una remodelació emmarcada en uns treballs de millora global de l’Espai Tolrà, es troba situat a nivell de carrer, i es distribueix en una botiga de menjar i un magatzem d’aliments. A més, properament Càritas estrenarà també una botiga de roba de segona de mà, que estarà situada a la planta soterrani del mateix local, amb entrada també pel carrer de Portugal. Aquest establiment es proveirà de la roba posada a punt per la Fundació Formació i Treball i s’obrirà a tota la ciutadania, ja sigui pagant un preu econòmic o a través del mateix sistema de punts que funciona per a la distribució dels aliments a les famílies amb necessitats socioeconòmiques. A més, la botiga permetrà donar feina a una persona en risc d’exclusió social, un lloc de treball que es preveu que sigui rotatori, a mida que les persones que l’ocupin trobin altres feines.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40