Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Punt de voluntariat

Voluntariat de Castellar del Vallès

Divendres 20 de març de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès promou la cultura de la participació a través de la figura del voluntariat. En aquest sentit, es vinculen les persones interessades a fer voluntariat en el municipi amb les entitat sense ànim de lucre que desenvolupen projectes en aquest àmbit.

Estàs interessada o interessat en fer voluntariat?

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha creat un registre de voluntaris i voluntàries que volen col·laborar en iniciatives solidàries de suport a la població.

Si vols fer de voluntari/ària en alguna de les entitats de voluntariat de Castellar del Vallès, no ho dubtis i inscriu-te en el formulari.

En el cas que omplis el formulari, ens posarem en contacte amb tu per informar-te de les entitats de voluntariat de Castellar i t'informarem d'on pot ser més necessària la teva col·laboració . En funció de les teves competències, gustos i preferències, t'oferirem assessorament i orientació per tal que puguis escollir el projecte més idoni per a tu.

Ets una entitat de voluntariat? L’Ajuntament ofereix a les entitats que desenvolupen projectes de voluntariat en el municipi la possibilitat de donar a conèixer les iniciatives adreçades a la ciutadania. Si la vostra entitat necessita voluntariat, podeu emplenar el formulari següent i ens posarem en contacte amb vosaltres: clica aquí.

Apunta't a la borsa de voluntariatNo
Matí
Tarda
Vespre
Tot el dia

Consulta aquí la política de protecció de dades personals de l'Ajuntament de Castellar

(*) Camps obligatoris
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40