Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Dimarts 11 de febrer de 2020

Cinema

"Sense sostre"

Amb l’assistència dels directors, Xesc Cabot i Pep Garrido, el productor, Norbert Llaràs, i l’actor Enric Molina

VOC/VOE

Any: 2019

Durada: 99 min

País: Catalunya-Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Xesc Cabot, Pep Garrido

Repartiment: Enric Molina, Laia Manzanares, Teresa Vallicrosa

Sinopsi: Joan, un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge vers una destinació que només ell coneix. La pel·lícula està protagonitzada per persones que han viscut al carrer, i que treballen amb actors professionals.

Els directors: Xesc Cabot i Pep Garrido

Xesc Cabot i Pep Garrido treballen junts en el món audiovisual des que es van conèixer estudiant Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Bustamante Perkins (2013), primer llargmetratge documental codirigit per tots dos, va guanyar el premi del públic al Festival In-Edit de Barcelona 2013. Xesc Cabot (Vilassar de Mar, 1979) combina la seva faceta d'actor amb el seu treball com a realitzador i ajudant de direcció. Pep Garrido (Barcelona, 1979) treballa de guionista, ofici que compagina amb la realització i la docència cinematogràfica.

El productor: Norbert Llaràs

Llicenciat en Dret i estudis financers, el castellarenc Norbert Llaràs ha treballat a l’Administració Pública i com a directiu de Banca. Llaràs va ser productor i soci de la productora audiovisual Zip Films, on va participar en pel·lícules com Memorias de mis Putas Tristes (2011) o Los Cronocrímenes (2007). En l’actualitat és CEO i productor executiu d’Alhena Production.

Crítiques:

"Cabot i Garrido es centren en la cara castigada, filmen la nit com el que és, sense llum, i flirtegen amb l'instant documental encara que han elaborat una ficció seca i contundent"

Quim Casas: Diari El Periódico

"Dura i violenta, Sense sostre circula sobre ella mateixa en planss tancats per obrir-se només en comptades ocasions (...) encara que sense recórrer a draps calents ni a solucions amables"

Elsa Fernández-Santos: Diari El País

Horari | 20:30

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40