Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 23 de febrer

Cinema

Cinema familiar: "Espies disfressats"

Animació. Comèdia
Versió en català
Any: 2019
Durada: 101 min
País: Estats Units
Direcció: Troy Quane, Nick Bruno

Sinopsi: El superespia Lance Sterling i el científic Walter Beckett són gairebé pols oposats. Lance és tranquil, afable i cavallerós. Walter, no. Però el que li falta a Walter en relació a les habilitats socials ho compensa amb ingeni i inventiva, amb els quals crea artefactes increïbles que Lance fa servir en les seves missions èpiques. Però quan els esdeveniments fan un gir inesperat, Walter i Lance de sobte han de confiar l’un en l’altre d’una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom estarà en perill. Adaptació del curt d’animació homònim, dirigit i escrit per Lucas Martell l’any 2019.

CRÍTIQUES

“Es desplega com un elogi preciós de la peculiaritat i l’extravagància de caràcter en els infants (...) Fresca i deliberadament menor en la seva falta de pretensions (...) Es veu amb ganes, conté dos gags fantàstics”.
Javier Ocaña: El País

“Brilla amb llum pròpia. No deixa de delectar-se a oferir una comèdia d’acció tan pura com sigui possible, amb una construcció de set peces i una sensibilitat tonal (...) Grata sorpresa”.
Adrián Carande: Cinemanía

Horari | Dues sessions: 12 h i 16.30 h

Destinataris | Infància i Adolescència i públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar, diumenge d'estrena i espectacles familiarsReduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40