Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una tertúlia literària anterior.
Imatge d'una tertúlia literària anterior.

Tertúlia Literària 2015

Del 15 de gener al 12 de novembre de 2015

La tertúlia Literària de la Biblioteca Antoni Tort vol ser la trobada d’un grup de persones il·lusionades a llegir per plaer, i a intercanviar opinions sobre els llibres que llegeixen; un grup de persones amb desitjos de formació permanent: descobrir la literatura, els autors, la comunicació i el diàleg esdevé la finalitat última.

Per això, les sessions estan dedicades a temes que donen peu a un visió completa de la literatura.

Funcionament:

La Tertúlia Literària és concebuda com a grup obert, tot i que els participants han d’estar inscrits en una llista, amb un màxim de 15 persones, per tal de facilitar la distribució d’exemplars a llegir. L’any 2015, els exemplars seran demanats a la Xarxa de Biblioteques, previ pagament de la taxa per préstec interbibliotecari per part de la persona inscrita. La inscripció es oberta fins al 15 de gener de 2015.

La trobada d’aquest grup de persones es realitza 6 cops a l’any, en sessions d’un màxim de 90 minuts, en dates predeterminades, en dijous, a partir de les vuit del vespre, a la Biblioteca.

La conductora de les tertúlies és na Joana Zoyo, llicenciada en Filologia Hispànica amb Itinerari en Literatura, crítica literària a diferents publicacions, component del Jurat del desparegut Premi Joan Arús, i membre del Consell de Cultura de Castellar del Vallès i del Club Cinema Castellar. També, ha publicat contes, poemes i narracions.

La selecció de lectures és a càrrec de la Biblioteca, de la conductora de la tertúlia Literària i de les propostes fetes per les persones inscrites a la tertúlia.

Actes celebrats

Dijous 12 de novembre de 2015Dijous 17 de setembre de 2015Dijous 9 de juliol de 2015
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40