Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Formació ocupacional

Cursos de formació ocupacional

Els cursos de formació ocupacional oferts per la Regidoria d’Ocupació i Formació, amb el finançament de la Generalitat de Catalunya, estan adreçats a persones en edat laboral que estiguin a l'atur. Els objectius són qualificar, perfeccionar i reciclar als participants amb una formació teòrico-pràctica que els permeti una inserció laboral qualificada.

Cada any es programa l'oferta atenent a la demanda dels interessats i als convenis de col·laboració que se signen amb altres administracions. S'ofereixen cursos de formació professional especialitzats en temes administratius, sector de metall, informàtica, hostaleria o jardineria entre altres.

Els interessats poden presentar les sol·licituds de formació en què els agradaria participar. Per això, és imprescindible inscriure’s a la Borsa de treball de la Regidoria d’Ocupació i Formació. Els cursos de formació es poden sol·licitar en el moment que l'interessat/da fa l'entrevista ocupacional o bé emplenant el full de sol·licitud. En aquest sentit, ha d’indicar si li interessa la formació, de quin tipus i en quina especialitat.

En el moment que es coneixen quins cursos es podran impartir a Castellar es notifica als demandants, que han emplenat la sol·licitud, i se'ls convoca a una sessió informativa. Entre els que continuen interessats, es fa la selecció del grup, i a continuació s'inicien els cursos.

Els interessats poden accedir també a cursos que no s’imparteixin a Castellar. En aquest sentit, la Regidoria d’Ocupació ofereix orientació i informació del/s centre/s on es poden realitzar cursos concrets.

Pel que fa a la formació ocupacional, l'Ajuntament disposa de la certificació de qualitat ISO 9001. Podeu consultar la política de qualitat a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40