Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Salut

Recomanacions per prevenir el Coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha activat un canal web que ofereix informació actualitzada sobre el coronavirus. A l’enllaç http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus, així com als mitjans de comunicació i les xarxes socials de l’Ajuntament podreu consultar les mesures generals  recomanades per a la prevenció del coronavirus, així com les informacions que afectin directament el nostre municipi.

Recordeu que si creieu que podeu estar afectats pel coronavirus SARS-CoV-2, heu de trucar al 061 Salut Respon, on us informaran del que heu de fer.

Les principals mesures preventives són:

  • Rentar-se les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques.
  • Mantenir la distància amb altres persones. Es recomana una distància de seguretat de 2 metres i evitar les aglomeracions, per exemple, a l'hora d'anar a comprar.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.
  • Evitar compartir menjar, estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

Per a més informació, podeu consultar els documents que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina i el http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus, on la informació està en revisió permanent.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40