Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Sabatot alegre
El Sabatot alegre

Sabatot alegre

Del 19 de març al 29 de març de 2009

Un certamen com la Setmana del Pallasso ha de ser capaç de premiar iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquin per la seva importància, trajectòria o repercussió. Per aquest motiu volem instaurar un homenatge anual i per començar vam seleccionar la Cia. Ínfima La Puça. Durant molts anys ens ha sabut divertir i fer riure, però sempre amb un to intel·ligent d'humor i ironia. Des dels programes televisius de Picapuça fins al seus darrers espectacles: Passatruà, Els cavallers del nas vermell, Un cas com un cabàs,... han sabut entrar en el nostre cor i sabran mantenir-se en el nostre record.

L'any següent vam homenatjar en Manel Vallès, qui ha estat professional del gènere durant més de 60 anys, darrerament dins la companyia Germans Totó i acompanyant per la imprescindible Rose Marie.

Després vam homenatjar Pallassos sense Fronteres, ONG formada per artistes i persones solidàries que s'esforça per portar l'alegria del clown allà on la rialla ha esdevingut un bé escàs.

L'any passat va ser el torn d'en Claret Papiol, qui amb una més que reconeguda trajectòria és mereixedor de tants premis com vulguem donar-li.

I finalment arribem a l'any 2009, i enguany, en una divertida deliberació com correspon a un jurat de pallassos, hem atorgat el guardó a la companyia Los Excèntricos. Els motius són molts i diversos, des de la seva trajectòria individual i en grup, la seva qualitat artística, el reconeixement i respecte que li tenen els col·legues i... no acabaríem mai.

L'obsequi-regal consisteix en una escultura que representa una sabata de pallasso. nosaltres l'hem volgut batejar amb un nom simpàtic que reflectís el tarannà del clown: “Sabatot alegre”.

Aquesta figura, magníficament elaborada per l'artista local Joan Mundet, serà lliurada cada any a una iniciativa, institució, projecte o professional que s'ho mereixi.

Actes celebrats

Dijous 26 de març de 2009
  • 21.45 - Lliurament de premis

    Sabatot Alegre

    Sala Blava de l'Espai Tolrà

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40