Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de "Míting"
Imatge de "Míting"

Els actors Àlex Casanovas i Santi Ibàñez oferiran el seu particular Míting diumenge a l’Ateneu

Dijous 19 de febrer de 2009
Programes| Edició 2009

Es tracta d’una obra de teatre inclosa al Programa Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera

El proper diumenge, 22 de febrer, la Sala de Petit Format de l’Ateneu serà l’escenari d’un particular Míting a càrrec dels actors Àlex Casanovas i Santi Ibàñez. Es tracta d’un espectacle que s’inclou al Programa Estable de Teatre i Música de la temporada d’hivern-primavera d’enguany, que començarà a les 18.30 hores.

Els dos actors, convençuts que hi ha altres maneres de fer política i que ells poden dur-les a terme, tenen la intenció de fundar un partit anomenat Entesa per Catalunya (eCat), amb un ideari i un discurs renovador, il·lusionat i esperançat. Així, amb aquesta obra, ens conviden a l’acte de presentació del partit, amb la idea de presentar les principals línies del seu ideari polític i de captar l’interès del públic de Castellar, tan jove d’esperit, tan ple d’il·lusions, d’ideals i de futur.

L’obra es va estrenar a la passada edició del Festival de Tàrrega, i va causar confusió entre els mitjans de comunicació, que van pensar que es tractava realment d’una nova proposta de partit polític.

Per assistir a l’espectacle, caldrà pagar 8 euros per cada entrada general, mentre que joves i majors de 65 anys hauran de pagar 6 euros. Les entrades es poden reserva per telèfon i presencialment a la Regidoria de Cultura i Lleure (Casa Massaveu, carrer de l'Església, s/n), de 17 a 20 hores de dimarts a dijous.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40