Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional del programa Amb sense embuts
Imatge promocional del programa Amb sense embuts

Programació especial de Ràdio Castellar aquest Nadal

Dilluns 19 de desembre de 2022

Com ja és tradició, l’emissora municipal i el portal de notícies L’Actual faran un seguiment exhaustiu de tota l’activitat nadalenca programada durant aquestes festes.

Els dies de Nadal, Sant Esteve i Any Nou, Ràdio Castellar emetrà una programació especial que inclou el tradicional concert de corals que aquest any té lloc el 18 de desembre a l’església de Sant Esteve i un programa realitzat i presentat per Òscar Cardona i Montserrat Alsina.

A més, el dia 21 de desembre Ràdio Castellar emetrà des de Cal Calissó, a les 19 hores, un programa especial de la tertúlia Amb Sense Embuts que s’ha titulat “Especial Navidul”. La tertúlia d’humor feta amb molt d’amor de Ràdio Castellar farà una emissió amb públic en directe, així que us convidem i us recomanem apropar-vos a Cal Calissó per fer uns riures amb la Sara Schkot, la Clara Sellés i el Jaume Clapés en aquest espai on podreu ser part del pugrama més eixelebrat de la ràdio local.

Finalment, de cara a l’any vinent, l’emissora i L’Actual tenen previst fer la retransmissió de la cavalcada, després de recuperar-se l’any passat en el seu format habitual.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40