Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
Carregant
 

Avisos

Exposició pública del cens electoral: del 3 al 10 de novembre de 2017

Divendres 3 de novembre

L’exposició pública de les llistes provisionals del cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper 21 de desembre tindrà lloc entre el 3 i el 10 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

Les dades estaran exposades al públic dilluns i divendres, de 8.30 a 14.30 h, i de dimarts a dijous, de 8.30 a 19 h en dies d'obertura del Servei d'Atenció Ciutadana (Pl. del Mirador s/n).

Fins al 10 de novembre, es podran presentar reclamacions a les mateixes oficines d'El Mirador (per errors en les dades personals, canvis de domicili dins del mateix municipi o per la no inclusió en el cens). També es podran presentar directament a les Delegacions Provincials de l'Oficina del Cens Electoral.

Estan incloses al cens electoral del municipi totes les persones que es van empadronar a Castellar del Vallès fins a l'1 d'agost (inclòs). Els ciutadans i ciutadanes que s’han empadronat a la vila a partir del 2 d'agost (inclòs) hauran d’anar a votar al municipi de procedència.

Si disposeu de certificat electrònic podeu consultar si figureu al cens electoral a l'apartat de la Carpeta Ciutadana o al portal web de l'Instituto Nacional de Estadística (INE).

Si disposeu de certificat electrònic podeu consultar si figureu al cens electoral a l'apartat de la Carpeta Ciutadana o al portal web de l'Instituto Nacional de Estadística.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40