Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Pati d'escola
Pati d'escola

2a activitat: Què farem en el pati de l'escola?

En l’activitat anterior vam fer propostes d’activitats , canvis i millores que es poden fer en el pati de l’escola. En aquesta concretarem aquestes propostes, veurem si es poden portar a la pràctica i quin cost tindrien.

L’activitat té tres parts:

1. El primer que us proposem és que, entre els dies 16 i 26 de març, feu una proposta de les accions concretes que voleu portar a la pràctica, tot seleccionant les que us semblin més indicades, entre totes les que vàreu recollir en la primera activitat.

És important que penseu i que indiqueu en què consisteix, concretament, la proposta. Quant més detalls doneu millor, així es podrà valorar amb més informació i tothom l’entendrà de la mateixa forma. Per això, de cada proposta podeu dir:

  • En què consisteix, exactament, la proposta
  • Quina millora representa, per què ens sembla una bona idea
  • En quina zona del pati es proposa fer-la
  • Què es necessita per fer-la (materials, accions, implicació de persones...)
  • Com s’hauria de fer (quin seria el procés de treball)
  • En què afectaria al funcionament ordinari de l’escola
  • Altres observacions que vulgueu fer

Penseu que no es pot fer tot de cop, per tant, es millor que ens concentrem en tres o quatre propostes, que les pensem amb el màxim detall possible i que les expliquem bé.

2.    La segona part de l’activitat l’hauríeu de realitzar entre el 6 i el 16 d’abril. Consisteix en veure què implicaria, des dels punts de vista tècnic i de funcionament de l’escola, portar a la pràctica les propostes que hagueu formulat.

Per això, us proposem que els representants en el Consell Municipal d’Infants expliqueu les tres o quatre propostes als vostres tutors, primer, i a l’equip directiu de l’escola, si ells ho consideren necessari, perquè us indiquin les seves valoracions i idees i, si cal, les pugueu modificar.

Posteriorment, vosaltres, o algun dels vostres tutors, podeu trucar al servei d’educació (Mercè Costa: 93 715 92 89) o enviar un correu electrònic a conselldinfants@castellarvalles.cat per tal que un/a tècnic/a vingui a l’escola i us indiqui què s’hauria de fer per desenvolupar la proposta i quin possible cost tindria.

3.    Finalment, entre el 19 i el 21 d’abril, amb tota la informació de què disposeu, podreu decidir, finalment, quines propostes us sembla més indicat portar a la pràctica.

Si voleu fer alguna altra proposta o aportar més informació podeu fer-ho.

Si teniu cap dubte o voleu comentar algun aspecte de l’activitat que us proposem podeu fer-ho mitjançant la bústia electrònica.

Bona feina!!

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40