Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Com volem que sigui el pati de la nostra escola?
Com volem que sigui el pati de la nostra escola?

Curs 2009-2010: Com volem que sigui el pati de la nostra escola?

Del 2 de febrer al 19 de maig de 2010

El curs 2009-2010, l'encàrrec escollit va ser “Com volem que sigui el pati de la nostra escola”.

La primera activitat  pretenia posar sobre la taula com són els patis actualment, de quina realitat és partia i com es valorava, i quins usos volien els diferents usuaris dels patis de les escoles. La pregunta a respondre era: Què volem fer en els patis?

La segona activitat va fer un pas en la concreció de les propostes per tal de passar a la formulació d’iniciatives realistes i adequades a cada escola.

La tercera activitat va servir per tancar el procés i aportar idees per transformar les propostes en realitats. Es van respondre les preguntes: Com es pot fer? I: Qui pot fer-ho? Calia pensar que algunes de les propostes podien ser portades a la pràctica pels propis infants amb l’ajut dels mestres o dels dinamitzadors del Consell, altres podienser desenvolupades per l’Ajuntament, potser les famílies poden implicar-se d’alguna forma... o es podia demanar ajut als alumnes de l’institut d’educació secundària, o la col·laboració d’una empresa que cedís algun tipus de material... En definitiva, els infants havien de cercar i sumar aliances per tal que les seves propostes esdevinguin realitats.

El resum de tot el procés i les propostes finals, seran presentades, pels representants del Consell al Ple Municipal durant el mes de maig.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40