Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Movem-nos per Castellar
Movem-nos per Castellar

Curs 2010-2011: Movem-nos per Castellar

De l'1 de novembre de 2010 al 31 de maig de 2011

El curs 2010-2011 l'encàrrec escollit va ser “Movem-nos per Castellar”    

La primera activitat (Mobilitat sostenible) va servir perquè els infants de Castellar del Vallès fessin propostes al Pla de Mobilitat Urbana que en aquells moments es trobava en fase de diagnòstic i pel qual es va iniciar un procés de participació ciutadana.

Els grups van treballar en diferents aspectes debatuts al Pla de Mobilitat Urbana com l’ús del transport públic i el privat, les barreres arquitectòniques o l'organització de l’espai públic.

La primera activitat es va dur a terme fins al 12 de gener.

La segona activitat (Progrés ecològic?) pretenia examinar els canvis en la manera de moure’ns i de viure la ciutat que hi han hagut en els darrers 30 o 40 anys. A partir dels resultats calia concretar propostes per millorar els nostres hàbits i respondre a la pregunta "Com podem moure’ns de manera més sostenible?".

La tercera activitat (La cursa dels transports) va pretendre, d’una banda posar en pràctica les diferents maneres de moure’ns per la ciutat i veure’n els efectes negatius i positius sobre l’entorn i la salut. D’altra banda, també va servir per concretar propostes, algunes d’elles per dur a terme pels propis infants però d’altres que requerien la intervenció de l’Ajuntament. Aquestes es van prioritzar per tal de presentar al Ple de l’Ajuntament les que siguin més necessàries.

Durant el mes de maig, els representants del Consell van presentar al Ple Municipal, un resum de tot el procés i les propostes finals.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40