Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Imatge promocional de les jornades.
Imatge promocional de les jornades.

5es Jornades d'Infància, Adolescència i Educació: La violència sobre la infància i l'adolescència - Documentació

La Sala d'Actes d'El Mirador de Castellar del Vallès va acollir el dimarts 5 de març de 2024 les 5es Jornades d'Infància, Adolescència i Educació, que enguany es van centrar en la violència sobre la infància i l'adolescència.

Les conferències programades van ser:

  • "La Llei Orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i l'adolescència davant de la violència", càrrec d’Almudena González, coordinadora Clínica Jurídica per a la Protecció de la Infància y Adolescència a la Universitat de Barcelona i jurista especialitzada en infància i adolescència en risc i/o víctima de violència a l’Administració Pública.

  • "L'estat actual de la violència contra la infància i l'adolescència a Catalunya. Com generar espais segurs i protectors per a infants i adolescents", a càrrec de Marta Giménez-coral Mompart, tècnica de protecció infantil de Save The Children.
  • "Les funcions dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Castellar del Vallès en situacions de violència contra els infants i adolescents", a càrrec de tècniques de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

  • "La missió de l'EAIA i la DGAIA per a la protecció dels infants i adolescents que viuen situacions de violència", a càrrec de Sara Gironès, cap d’atenció a la Infància i l’Adolescència de l’EAIA del Vallès Occidental, i de Montse Martí, cap de secció del Servei Barcelona Comarques de la DGAIA.
  • "Estratègia Barnahaus per a l'abordatge integral dels abusos sexuals contra la infància i l'adolescència", a càrrec d'Eva Irazola, tècnica de l’Estratègia Barnahus SAIA, i Mariona Auradell, responsable de la Barnahus Terrassa.
  • "Detecció, actuació i prevenció dels maltractaments i abusos sexuals a infants i adolescents", a càrrec de Pilar Polo, psicòloga i responsable de les relacions institucionals de la Fundació Vicki Bernadet.

Podeu consultar la documentació de les jornades als documents adjunts.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40