Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un moment de la Festa Major de Sant Feliu del Racó, el 2008
Un moment de la Festa Major de Sant Feliu del Racó, el 2008

Sant Feliu del Racó viurà la seva Festa Major 2009 entre el 28 d’agost i el 5 de setembre

Dimarts 11 d'agost de 2009

El nucli agregat de Sant Feliu del Racó celebrarà entre el 28 d’agost i el 5 de  setembre la seva Festa Major, amb un seguit de propostes lúdiques per a totes les edats.

Els actes programats començaran el 28 d’agost a les 20.30 hores, amb una cercavila que tindrà lloc per diferents carrers del poble i que serà el tret de sortida de les activitats de la Festa Major d’enguany. Un cop finalitzada la cercavila, se celebrarà el pregó de la Festa, mentre que a les 23 hores començarà un concert jove a la plaça de la vila.

Dissabte, a les 12 hores, un repic de campanes anunciarà que la Festa continua, i a partir de les 17 hores els més petits podran gaudir de diferents jocs inflables que s’ubicaran al Camp del Serrat. El mateix dia, a les 22 hores, els Diables de l’ETC engegaran un Correfoc i, a les 23.30 hores, l’orquestra La Locura convidarà a ballar a totes les persones que s’acostin a Sant Feliu del Racó.

L’endemà, diumenge 30 d’agost, l’antiga escola de Sant Feliu serà l’escenari, a partir de les 12.30 hores, d’una tirada popular de bitlles catalanes, que tindrà lloc després de la celebració eucarística que es farà a l’església a les 11.30 h. Ja a la tarda, a les 17 hores, el Centre Feliuenc acollirà el I Torneig de Parxís, mentre que a la plaça del Dr. Puig es podrà gaudir de les havaneres que proposarà l’Espingari, tot tastant un rom cremat, a partir de les 19 hores. Les activitats de diumenge continuaran amb el V Campionat de Tirada de Corda, que començarà a les 20 hores, i amb un espectacle de màgia que tindrà lloc a les 22.30 hores.

La Festa Major 2009 de Sant Feliu del Racó també preveu activitats dilluns, 31 d’agost. D’una banda, a partir de les 11 del matí, amb diversos jocs de fusta i tombs creatius, acompanyats de la xocolata de Mas Umbert i amb un bany d’escuma on qui ho desitgi es podrà remullar a les 13 hores. De l’altra, a la tarda, amb la proposta d’espectacle infantil a càrrec de la Companyia Pentina el Gat, a partir de les 19 hores, i amb la final del V Campionat de Tirada de Corda a les 20 hores.

L’activitat que posarà el punt i final a la Festa Major d’enguany de Sant Feliu del Racó serà, però, el torneig triangular de futbet que se celebrarà el 5 de setembre al Casino del Racó, a partir de les 9.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40