Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Casal d'Estiu 2009
Casal d'Estiu 2009

Prop de 450 infants i joves participen a les activitats dels Casals d’Estiu 2009

Dimecres 16 de setembre de 2009

Un total de 449 infants i joves d’entre 3 i 17 anys han participat enguany al Casal de Vacances d’Estiu que cada any organitza l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

Com cada any, el Casal d’Estiu s’ha dividit en dues fases: d’una banda, les activitats que es van dur a terme l’última setmana del mes de juny i tot el mes de juliol, en què hi van participar infants i joves de 3 a 17 anys. De l’altra, les activitats realitzades durant els primers 10 dies de setembre, adreçades a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

El ventall d’activitats, realitzades en funció dels grups d’edat, incloïen, entre d’altres, manualitats, jocs esportius (individuals i col·lectius), gimcanes, teatre, expressió corporal, dibuix, piscina o tallers, totes elles al voltant del centre d’interès d’enguany, que era el fons marí, comú als diferents grups. El Casal d’Estiu també va organitzar, per tercer any consecutiu, l’anomenada Rua del Casal. Es tracta d’una activitat on els diferents grups confeccionen les seves disfresses i/o carrosses i realitzen un recorregut per diversos carrers de la vila.

Entre aquestes activitats destaca també la sortida conjunta que van realitzar a la Casa Nova de l’Obac els grups de petits, mitjans i necessitats educatives especials. La sortida es va celebrar el matí del passat 4 de setembre, i va incloure tres activitats ambientades en l’espai de la Serra de l’Obac.

Enguany també s’ha repetit la Festa Final del Casal, una activitat que l’any 2008 va aplegar tots els grups de petits, mitjans i joves, i que aquest 2009 s’ha celebrat al pavelló de Puigverd amb una gran assistència de pares i mares dels alumnes. La regidora d’Educació, Antònia Pérez, ha explicat que l’Ajuntament està plantejant la possibilitat “d’elaborar una normativa del festival, ja que l’esdeveniment està agafant una gran complexitat donada la implicació de monitors i infants, i la infrastructura necessària per dur-lo a terme és cada vegada més gran”.

La regidora ha comentat que, tot i que en aquesta edició del Casal d’Estiu s’ha notat un petit descens en el nombre d’inscripcions respecte l’any 2008, “aquestes s’han mantingut molt estables durant totes les setmanes”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40