Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Diumenge 31 de gener de 2021

Cinema

"El padre"

Diumenge d'estrena

Drama

Versió doblada

Qualificació: recomanada per a majors de 7 anys

Any: 2020

Durada: 97 min

País: Regne Unit

Direcció: Florian Zeller

Repartiment: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker

Sinopsi: Anthony, un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que ha decidit viure sol tossudament, rebutja totes i cadascuna de les cuidadores que la seva filla Anne intenta contractar per a què l’ajudin a casa. Està desesperada perquè ja no pot visitar-lo cada dia i sent que la ment del seu pare comença a fallar i es desconnecta cada cop més de la realitat. Anne pateix la pèrdua progressiva del seu pare a mesura que la ment d’ell es deteriora, però també s’aferra al dret a viure la seva pròpia vida.

Premis (2020): Premi del Públic al Festival de San Sebastián, millor muntatge Associació de Crítics de Los Ángeles, millor actor i millor director novell a l’Associació de Crítics de Boston

CRÍTIQUES

“Una direcció d’actors espectacular, un muntatge de luxe, i dos dels millors actors del món, Anthony Hopkins i Olivia Colman, en estat de gràcia permanent. (...) un film immens de mèrits sobrats”.

Carlos Loureda: Fotogramas

“La idea és d’una senzillesa tan aclaparadora que a ningú se li havia ocorregut desenvolupar-la amb tal grandesa (...) pel·lícula excel·lent (...) amb l’ajuda inestimable d’Anthony Hopkins i la seva interpretació mestra”.

Javier Ocaña: Diario El País

Horari | Dues sessions: 16.15 h i 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40