Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 4 d'abril de 2021

Cinema

"Manual de la buena esposa"

Diumenge d’estrena

Comèdia dramàtica

Versió doblada

Qualificació: Recomanada a partir de 7 anys

Any: 2020

Durada: 109 min

País: França

Direcció: Martin Provost

Repartiment: Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, François Berléand, Marie Zabukovec, Anamaria Vartolomei, Lily Taieb, Pauline Briand, Armelle, Marine Berlanger, Clémence Blondeau, Marie Cornillon, Lauren Deguitre, Clémentine Delange, Juliet Doucet, Suzanne-Marie Gabriell, Marie-Anne Guilbert, Sasha Herschritt, Margaux Houssiaux, Blandine Laignel, Andréa Mands, Salomé Soares, Julien Sibre, Stéphane Bissot, Dominique Pozzetto, Stéphane Hausauer, François Hauteserre, Cécile Ribault-Caillol     

Premis: millor vestuari als Premis César 2020

Sinopsi: Paulette Van Der Beck i el seu marit dirigeixen una escola per a mestresses de casa. La seva missió és formar adolescents per a què es converteixin en les esposes perfectes. Després de la mort sobtada del seu marit, Paulette descobreix que l’escola està al límit de la fallida. Durant el maig de 1968 comença a qüestionar-se les seves creences. Reunida amb el seu primer amor, André, i amb l’ajuda de la seva germanastra excèntrica Gilbert i la monja estricta Marie-Thérèse, Paulette uneix forces amb les seves alumnes per superar el seu estat de supressió i convertir-se en dones alliberades.

CRÍTIQUES

“Amb una estètica propera al cinema de Wes Anderson, il·lustra un relat que podria ser un conte de terror embolcallat en una cel·lofana multicolor (...) repartiment que aporta la precisió d’un rellotge suís (...)”.

Juan Pando: Fotogramas

“El director embasta una comèdia tan erràtica com instructiva; tan emotiva i cruel com finalment alliberadora. (...) vocacionalment lliure i feliç en què Juliette Binoche s’exhibeix plena en tot el que dona el drama, la comèdia (...)”.

Luis Martínez: Diario El Mundo

Horari | 18:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40