Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Divendres 21 de gener de 2022

Cinema

"Pan de limón con semillas de amapola"

Cicle Gaudí

Drama

Versió original (castellà)

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Any: 2021

Durada: 121 min

País: Espanya

Direcció: Benito Zambrano

Repartiment: Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilu Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci, Pere Arquillué, Pep Tosar, Nansi Nsue, Ana Gracia, Hoji Fortuna, Toni Pons Vera, Joseph Ewonde, Carles Molinet, Luis Dyangani

Sinopsi: A Valldemossa, un poble petit de l’interior de Mallorca, l’Anna i la Marina, dues germanes que van ser separades a l’adolescència, es troben de nou per vendre un forn que han heretat d’un dona misteriosa a la que creuen no conèixer. Les germanes són dues dones amb vides molt diferents. L’Anna gairebé no ha sortit de l’illa i continua casada amb un home a qui no estima. La Marina viatja per tot el món treballant com a doctora per a una ONG. Mentre intenten descobrir els secrets que amaga la seva enigmàtica herència, l’Anna i la Marina hauran de fer front a vells conflictes familiars i intentar recuperar els anys perduts.

Crítiques:

"Zambrano i el seu coguionista entreteixeixen (...) les (...) trames de manera progressiva, sense recórrer a estridències ni a efectismes, fiant-ho tot al drama i la versemblança de les interpretacions. Emocionant i compromesa (...)."

Sergio F. Pinilla: Cinemanía

"Aquest pa fa bona olor, els seus ingredients són de qualitat i estan pastats amb un afecte indubtable. (...) Fornejada amb coneixement, paciència i ofici, la història s’obre pas sense abusar del joc brut (...)"

Federico Marín Bellón: Diario ABC

 

Horari | 21:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40