Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Logo del BRAM!
Logo del BRAM!

Benvinguda

La Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM! s’avança aquest 2011 al mes de febrer. La tercera edició d’aquesta iniciativa cultural, que els anys 2009 i 2010 va comptar amb l’assistència d’un miler d’espectadors, retorna al format de la primera edició: la projecció de pel·lícules de temàtica social, independents i d’autor.

Amb el convenciment que veure una pel·lícula és una oportunitat per obrir una finestra al món, l’organització aposta un any més pel cinema com a eina de coneixement i intercanvi cultural. Les projeccions programades són, a més, una oportunitat per veure cintes d’arreu del món que, o bé no es poden veure o bé passen fugaçment per les sales comercials de la comarca.

Com ha estat habitual a d’altres edicions, la Mostra obrirà amb una producció catalana. En aquesta ocasió, la pel·lícula protagonista de la sessió inaugural oficial del BRAM! 2011 serà Pa Negre, el multipremiat film d’Agustí Villaronga.

La majoria de pel·lícules que es projectaran enguany han estat àmpliament premiades en diversos festivals de cinema. En total són 11 produccions majoritàriament europees: tres de l’Estat espanyol, tres del Regne Unit, dues d’Alemanya, una de França, una de Noruega i una de l’Iran.

Entre les novetats programades per al BRAM! 2011 destaca també l’exposició "Dies de Cine", un recorregut pel setè art a Castellar a través de les sales de cinema del segle XX, elaborada per la Comissió BRAM! i l’Arxiu d’Història de Castellar.

La programació del BRAM! 2011 inclou també una sessió en homenatge al director cinematogràfic José María Nunes, la projecció de tres curts castellarencs, una sessió de cinema familiar i una sessió especial per a L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, que enguany s’ha incorporat a la comissió organitzadora. Per primera vegada, també s’organitzarà un passi especial adreçat als centres de secundària i l’Escola d’Adults.

A banda de L’Aula d’Extensió Universitària, la comissió organitzadora està formada per diversos ciutadans a títol individual, l’Associació Cultural Subsòl i l’Ajuntament de Castellar del Vallès, sota la direcció del cineasta castellarenc Pere Joan Ventura. Aquesta edició, a més, ha comptat amb la col·laboració de la Federació Catalana de Cine Clubs, i la Filmoteca de Catalunya.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40