Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

L'Associació Cultural Subsòl és qui ha previst l'organització d'aquest lounge informatiu
L'Associació Cultural Subsòl és qui ha previst l'organització d'aquest lounge informatiu

Lounge informatiu a les Galeries Califòrnia

En ocasió de la tercera edició del BRAM! l'Associació Cultural Subsòl subscriu una vegada més el seu rol de mediació amb el municipi amb la instal·lació d'un lounge informatiu al centre del poble en col·laboració amb el bar Cali.

A l’espai del mateix bar ubicat a les galeries exteriors, disposarem d’un elegant lounge que permetrà conèixer detalladament la programació d’aquest esdeveniment i trobar directament els seus organitzadors i convidats. Durant els dies 17, 18, 19 i 20 de febrer, així com el cap de setmana anterior a la Mostra, a partir de les 20 h es projectaran en aquest espai tràilers i passis de curts relacionats amb temàtiques de gran actualitat.

Paral·lelament, aquest lounge funcionarà com a punt de distribució i informació de la Mostra. Durant les hores nocturnes, aquest context serà enriquit amb el preciós i exòtic interiorisme musical del famós col·lectiu de djs Els Bells. El lounge funcionarà com a iman per al públic, que tindrà així ocasió de comentar i gaudir de la programació del BRAM! Amb la creació d'aquesta instal·lació, Subsòl confirma el seu paper actiu i imprescindible en la vida i en el context cultural de Castellar del Vallès.

Associació Cultural Subsòl

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40