Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès
Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès

Salutació de l'alcalde, Ignasi Giménez

La Festa Major és un moment especial de la vida de Castellar del Vallès perquè és l’esdeveniment que segurament simbolitza millor la unitat del nostre poble i la voluntat de compartir el present al costat dels nostres: nens i nenes, joves i no tan joves, amics i companys, parents i coneguts, veïns i conciutadans.

Aquests són uns dies molt especials de la vida de Castellar que fan que d’una manera espontània posem per damunt de tot la joia de viure i de viure, precisament aquí, a la nostra vila.

Volem agrair a la Comissió de Festes i a totes les entitats que participen en la programació i organització dels diferents actes la seva constància i col·laboració. La Festa Major posa de manifest l’esforç i la implicació del teixit associatiu i, en general, de tota la ciutadania.

Els castellarencs i castellarenques podran gaudir a partir del proper divendres, 9 de setembre, i durant quatre dies, d’un centenar de propostes que ompliran els carrers de la nostra vila. Certament, un any més, la nostra festa gran està marcada per l’austeritat, amb una reducció del seu pressupost del 25%. Això no significa que hagi perdut qualitat. La minva del pressupost ha estat suplerta per il·lusió, treball, imaginació i el compromís de moltes persones.

Cal afrontar la Festa Major amb optimisme i ganes de divertir-nos, d’oblidar per uns dies les nostres preocupacions quotidianes i de gaudir de totes les activitats que s’han preparat: espectacles pels infants, els joves i els adults, competicions i activitats esportives de tota mena, música, exposicions i trobades per sopar amb els veïns i amics.

Gresca i xerinola, que ja tenim aquí la Festa Major.

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40