Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotografia amb mòbil
Fotografia amb mòbil

Bases 1r concurs jove de fotografia amb mòbil

Aquestes bases recullen els objectius del concurs, els requisits que han de complir els participants, el calendari de les fases del concurs, la composició del jurat i els criteris de selecció de les fotografies, com també el premi que s’emportaran els guanyadors i/o les guanyadores.

BASES

Primera

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castellar del Vallès convoca el primer concurs de fotografia amb mòbil Ull jove, de la Festa Major.

Segona

L’objectiu d’aquest concurs és mostrar diferents visions de la Festa Major i compartir-les, promovent la participació ciutadana a través de les noves tecnologies.

Tercera

Podran participar totes les persones amb edats compreses entre 12 i 29 anys, residents o no a Castellar del Vallès.

Quarta

Aquest concurs consta d’una única categoria i com a temàtica la Festa Major 2011.

Cinquena

Cada participant pot presentar fins a un màxim de tres fotografies i pot obtenir solament un premi. Les fotografies han de ser originals i exclusives dels autors o autores, i no han d’haver estat premiades ni publicades amb anterioritat.

Les persones que participin en el concurs han de ser les autores i propietàries dels drets d’autor de les fotografies que hi presentin. Els participants hauran de respondre a les possibles reclamacions d’autoria que puguin formular terceres persones.

Totes les fotografies han de respectar el dret a la intimitat de les persones i a la pròpia imatge, d’acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge. Qualsevol fotografia que no reuneixi aquestes condicions no serà admesa al concurs.

Sisena

Per concursar-hi s’ha d’enviar un correu electrònic a: elpunt@castellarvalles.cat, fent constar a l’assumpte del missatge el text "Ull jove". Cal escriure les dades (nom, adreça, correu electrònic i telèfon) i, tot seguit, adjuntar les fotografies i la informació relacionada amb aquestes (títol, activitat i dia). El procés acaba una vegada s’ha fet l’enviament electrònic.

La recepció electrònica de les fotografies es considera el justificant d’autoria davant de qualsevol organisme o persona fotografiada que presenti reclamacions de drets d’imatge.

El període de lliurament de les fotografies que es presentin a concurs finalitza el dia 18 de setembre de 2011.

Setena

El jurat del premi procedirà a seleccionar els guanyadors del concurs el dia 26 de setembre de 2011.

Així mateix, el jurat també pot valorar de concedir fins a cinc accèssits.

Les fotografies premiades pel jurat del concurs es publicaran al web municipal i a l’Actual.

Vuitena

El jurat del primer concurs jove de fotografia amb mòbil de Festa Major està compost per professionals de la localitat.

Els criteris per a designar els guanyadors seran l’originalitat, la qualitat fotogràfica i la capacitat que les imatges guanyadores tinguin a l’hora d’evocar específicament la nostra Festa Major.

El Jurat es reserva la facultat d’interpretar qualsevol circumstància no prevista a aquestes bases i resoldre-la.

Novena

Els premis són els següents:

•    Primer premi: 150€*

•    Segon premi: 75 €*

•    Tercer premi: 50 €*

•    I fins a 5 accèssits

*en el cas de ser menor d’edat, es donarà un val per a material esportiu.

Per altra banda, es lliurarà un diploma a tots els participants.

Desena

El lliurament de premis es farà a les 20.30 h del dia 30 de setembre al vestíbul de l’Auditori i les fotografies s’exposaran a la plaça del Mercat.

Onzena

Els autors de les fotografies guanyadores cedeixen gratuïtament els drets de comunicació pública, divulgació, reproducció i transformació a l’Ajuntament de Castellar del Vallès, que se'ls reserva amb el compromís de fer-ne ús sense cap ànim de lucre.

S’entén que aquesta cessió té caràcter d’exclusiva, per a qualsevol país del món, i els autors renuncien a rebre una remuneració per l’ús que es faci de l’obra. Sempre que es facin servir les fotografies, s’esmentarà els nom dels autors.

Dotzena

La participació en el concurs implica l’acceptació de totes i cadascuna de les bases del concurs i del veredicte del jurat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40