Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Itineraris urbans

Plaça Catalunya
Plaça Catalunya

Itinerari per l'Eixample

Sortim de la plaça Major, en el seu límit amb la carretera de Sentmenat. Travessem la carretera, i anem avall fins a la primera cantonada amb el carrer de Sala Boadella. Continuem per aquest carrer, que es converteix en carrer de Santa Perpètua i en Prat de la Riba, un cop creuem el carrer de Catalunya. Seguim avall fins trobar la plaça de Catalunya, on hi ha l'escultura d'una balena, de l'artista nascut a Castellar Joan Coderch.

Passegem per la plaça i continuarem cap a mà dreta pel carrer de Jaume I, que queda just a sota de la plaça.

Quan arribem al carrer de Barcelona, girem a mà esquerra, passant pel costat del Camp de Futbol Municipal Pepín Valls, i uns quants metres més endavant trobem la plaça d'Europa, a mà dreta. Travessem la plaça i agafem el carrer de Tarragona en direcció al nucli urbà. Tornarem a passar pel costat del camp de futbol i, uns quants metres més endavant, a mà esquerra, trobarem la plaça de la Fàbrica Nova i l'Espai Tolrà.

Tornarem pel Passeig amunt. Just quan el Passeig es converteix en carretera de Sentmenat trobarem, a mà esquerra, la plaça de Cal Calissó. Continuarem amunt per la carretera de Sentmenat fins arribar a la plaça Major.

Des de l'abril de 2018, aquestes cinc places estan equipades amb cinc bucs d'intercanvi de llibres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Documents

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40