Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'algunes de les màquines que es poden trobar al LAB Castellar.
Imatge d'algunes de les màquines que es poden trobar al LAB Castellar.

L’espai de fabricació digital LAB Castellar organitza una jornada de portes obertes i diversos tallers al mes de març

Dijous 27 de febrer de 2020
Programes| LAB Castellar

Les inscripcions als tallers programats es poden formalitzar al web www.castellarvalles.cat/inscripcionslabcastellar

L’espai de fabricació digital LAB Castellar, situat al nivell F d’El Mirador (al costat de la terrassa) ha organitzat aquest mes de març diverses activitats obertes a la ciutadania.

D’una banda, dilluns 2 de març l’espai s’obrirà al públic en una jornada de portes obertes que tindrà lloc de 10 a 12 hores i de 17 a 20 hores, amb l’objectiu de donar a conèixer tant el projecte LAB Castellar com la maquinària i les activitats que s’hi poden dur a terme. D’altra banda, a partir del 3 de març i fins al dia 20 del mateix mes, s’han programat tallers que s’adrecen a diverses franges d’edat i mitjançant els quals els assistents podran aprendre a dissenyar i produir objectes amb les diferents tecnologies disponibles: làser, 3D i vinil.

En aquest sentit, les persones majors de 18 anys podran assistir a un total de cinc tallers: un per aprendre a dissenyar una bossa de nanses (dt. 03/03 de 10 a 12 h), un altre per aprendre a fer una samarreta (dc. 04/03 de 17 a 19 h, o dc. 05/03, de 10 a 12 h), un tercer que consistirà en la fabricació d’un marc de fotos (dt. 10/03 de 10 a 12 h, o dc. 11/03 de 17 a 20 h), un sobre la creació d’un clauer (dj. 12/03 de 10 a 12 h) i, finalment, un cinquè taller per crear un subjectamòbils (dt. 17/03 de 10 a 12 h, o dc. 18/03 de 17 a 20 h).

També s’han programat tallers adreçats a joves de 12 a 17 anys. En aquest cas, de la mateixa manera que les persones adultes, els joves podran aprendre a crear una samarreta el dijous 5 de març de 17 a 20 h, mentre que dijous següent, 12 de març, en el mateix horari, s’ha previst un taller per aprendre a decorar l’habitació.

Finalment, per als infants de 8 a 12 anys s’han programat tres tallers diferents, tots en dimarts i en horari de 17 a 20 h: el 3 de març, els infants podran aprendre a dissenyar la seva bossa; el 10 de març, el seu nino articulat; i el 17 de març, el seu Danbo.

Per poder assistir a aquests tallers, cal formalitzar inscripció a través del web www.castellarvalles.cat/inscripcionslabcastellar. Cal tenir en compte que els menors d'edat hauran de presentar l'autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal que es pot descarregar al web municipal.

Espai per als makers

A més, el LAB Castellar obrirà també a partir de la setmana que ve l’anomenat “Espai maker”, on les persones que així ho desitgin podran crear, experimentar i compartir experiències i projectes. Per aconseguir-ho, s’hi faran sessions de capacitació, de manera que les persones interessades aprenguin a utilitzar les eines de forma autònoma.

L’assistència a l’espai maker, que s’obrirà els dimecres 4, 11 i 18 de març de 10 a 12 h, els divendres 6, 13 i 20 de març de 17 a 20 h i els dilluns 9 i 16 de març de 10 a 12 h i de 17 a 20 h, també estarà condicionada a inscripció al web www.castellarvalles.cat/inscripcionslabcastellar.

D’altra banda, a finals del mes de març tindrà lloc Setmana de la creativitat, amb més activitats i tallers que es donaran a conèixer ens els propers dies.

Podeu consultar tota la informació relacionada amb el LAB Castellar a l’enllaç següent: www.castellarvalles.cat/labcastellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40