Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Acte de benvinguda a les 14 persones que s'incorporaran demà a l'Ajuntament en el marc del Pla extraordinari d'ocupació.
Acte de benvinguda a les 14 persones que s'incorporaran demà a l'Ajuntament en el marc del Pla extraordinari d'ocupació.

14 persones s’incorporen a partir de demà dijous, 1 de juliol, a un Pla extraordinari d’ocupació promogut per l’Ajuntament

Dimecres 30 de juny de 2021

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha impulsat per primera vegada un pla extraordinari d’ocupació finançat íntegrament des de les arques municipals. L’actuació, que forma part del programa de reactivació social i econòmica “Més Castellar que mai”, possibilitarà la contractació de 14 persones desocupades a partir de demà dijous, 1 de juliol, i durant un període de sis mesos.

Aquest programa s’ha posat en marxa amb l’objectiu de reduir el nombre de persones desocupades a causa de la crisi. Les contractacions s’han dut a terme un cop realitzats els respectius processos de selecció mitjançant convocatòries obertes que s’han dut a terme aquest mes de juny. Les persones aspirants, més d’un centenar, havien d’estar en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació.

El nou personal seleccionat reforçarà els serveis municipals i es distribuirà de la següent manera: dos peons s’incorporaran a la Brigada municipal, sis auxiliars administratives treballaran a les unitats de Recursos Humans, Salut, Via Pública, Activitat Econòmica, Medi Ambient i Cultura i dos administratives ho faran a Habitatge i Serveis a les Persones. Finalment dos agents cívics faran tasques de sensibilització, especialment al riu Ripoll, un tècnic de transparència i participació formarà part de la Regidoria de Responsabilitat Social i un tècnic de xarxes socials s’integrarà a l’equip de la Regidoria de Comunicació.

El Pla d’ocupació municipal que es posa en marxa demà i que finalitzarà el 31 de desembre suposarà una despesa de 364.000 euros. A banda de totes les persones que comencen demà a treballar en el marc d’aquest programa, en els propers dies s’obrirà una nova convocatòria per contractar una quinzena persona com a tècnic/a auxiliar d’acollida i tramitació digital que reforçarà el Servei Local d’Ocupació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40