Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Es posen a la venda els abonaments als espectacles de la temporada de teatre i música que començarà el 25 de setembre

Divendres 3 de setembre de 2021

Els abonaments, a un preu de 50 euros, donaran accés a cinc propostes culturals que tindran lloc a l’Auditori

El web www.auditoricastellar.cat ha activat aquest dimecres, 1 de setembre, i fins al proper dia 15, la venda d’abonaments als espectacles d’arts escèniques programats a l’equipament entre els mesos de setembre i desembre. Durant les mateixes dates, els abonaments també es podran adquirir presencialment, sempre amb cita prèvia reservada al telèfon 937144040 i demanant per la Regidoria de Cultura o bé a www.castellarvalles.cat/entradesauditori.

Els abonaments, a un preu de 50 euros, permetran l’accés als cinc muntatges adreçats al públic general que tindran lloc a l’Auditori:

  • Dissabte 25 de setembre, 20 h: Una nit amb el Mag Lari (Mag Lari). Una proposta amb el Mag Lari de sempre, amb sorpreses, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre.
  • Divendres 1 d’octubre, 20 h: Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29). Guillem Albà i Joan Arqué dirigeixen la posada en escena del llibre d’èxit d’Irene Solà. Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann que ens portarà a gaudir d’un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.
  • Dissabte 16 d’octubre, 20 h: Suite TOC núm. 6 (Les Impuxibles, Judit Pujol i María Velasco). Un espectacle que vol donar llum a la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu) que va rebre dos Premis Butaca l’any 2019: a Noves Aportacions Escèniques i a Millor composició musical per a Clara Peya.
  • Dissabte 6 de novembre, 20 h: Concert Paradiso. El quintet Carles Cases Strings Band reinterpreta en aquest concert les bandes sonores més conegudes del compositor italià Ennio Morricone. Un documental en viu comentat en directe pel periodista cinematogràfic Àlex Gorina.
  • Dissabte 18 de desembre, 20 h: Beth presenta el seu disc Origen. En aquest disc, l’artista ofereix melodies purament pop, cantades amb la seva veu esquinçada tan personal i característica, i que parlen de temes com l’amor, el desamor, els fills, o l’esperança.

Entrades individuals a partir del 16 de setembre

Les entrades individuals per a cadascun d’aquests cinc espectacles es podran comprar anticipadament a través dels mateixos canals que els abonaments a partir del 16 de setembre, a un preu de 12 euros cadascuna, el mateix preu que hauran de pagar les persones menors de 25 anys i majors de 65 anys. Cal tenir en compte que les entrades adquirides a la taquilla de l’Auditori tindran un preu de 15 euros. A més, es manté el preu de 10 euros per a les entrades individuals en cas que se’n comprin 10  o més (en aquest cas, cal contactar abans amb la Regidoria de Cultura, al telèfon 937144040 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat.

Espectacles per al públic familiar

Pel que fa als espectacles familiars, que no s’inclouen als abonaments, la venda anticipada d’entrades també s’activarà el 16 de setembre al web de l’equipament i presencialment amb cita prèvia, a un preu de 5 euros (el preu de compra a taquilla serà de 6 euros). Cal assenyalar que les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran comprar cada entrada per 4 euros.

Les propostes familiars són les següents:

  • Dissabte 9 d’octubre, 18 h: Atreveix-te (Landry). Un dels animadors més reconeguts del país ofereix aquest espectacle adreçat als més menuts de la casa. Un repertori de cançons pròpies i dinàmiques.
  • Diumenge 14 de novembre, d’11 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h: PUCK i la seva troupe (Tombs creatius). Una instal·lació per acollir un microfestival al voltant de l’animació, amb cinema de petit format, jocs de carrer i il·lustració en viu.
  • Diumenge 28 de novembre, 12 h: La motxilla de l’Ada (Companyia Teatre al detall). Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble,...” potser ha de canviar definitivament.

El retaule del flautista, la proposta de TIC Escènic

La programació de teatre de la temporada de setembre a desembre es completarà amb sis representacions de l’obra El retaule del flautista els dies 8, 9, 10, 15, 16 i 17 d’octubre a la Sala de Petit Format de l’Ateneu (els divendres i dissabtes a les 21 h i els diumenges a les 18.30 h). Es tracta d’una proposta de TIC Escènic, una versió del clàssic català de Jordi Teixidor amb adaptada i amb posada en escena de Jeroni Oller. Per assistir-hi, cal contactar al correu tic.escenic@gmail.com.

La informació completa sobre tots els espectacles es pot trobar als webs www.auditoricastellar.cat i www.castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40