Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els ajuts econòmics per a servei de menjador escolar del curs 2022-2023 es podran sol·licitar del 23 de maig al 8 de juny

Dijous 19 de maig de 2022

L’Ajuntament de Castellar del Vallès obrirà aquest dilluns, 23 de maig, la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per a menjador escolar amb vistes al curs 2022-2023. La presentació de sol·licituds es podrà fer fins al 8 de juny presencialment a l’equipament juvenil de La Fàbrica (c. Portugal, 2D) demanant cita prèvia a www.castellarvalles.cat/citapreviaajutssocials o bé per Internet a l’enllaç www.castellarvalles.cat/ajutsmenjador, espai on també es poden consultar les bases de la convocatòria.

Aquests ajuts s’adrecen a unitats familiars amb uns ingressos que no superin la renda límit establerta en les bases. Els beneficiaris seran alumnes de qualsevol dels cursos de 2n cicle d’educació infantil, d’educació primària i d’educació secundària obligatòria matriculats en centres del Vallès Occidental sostinguts amb fons públics.

Els ajuts els concedeix el Consell Comarcal a través de les sol·licituds gestionades des de l’Ajuntament, i s’atorguen segons uns barems econòmics i socials.

Cal destacar que amb la mateixa reserva d’hora per presentar el tràmit de manera presencial també es pot demanar la sol·licitud de prestació social per al Casal d’Estiu 2022. En el cas que una família vulgui tramitar els dos ajuts, per un o  diversos infants, amb una cita serà suficient per a fer totes les sol·licituds.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40