Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'unes eleccions anteriors.

Les llistes provisionals del cens electoral es poden consultar fins al 12 de juny

Dilluns 5 de juny de 2023

L’Ajuntament de Castellar del Vallès exposa fins al 12 de juny les llistes provisionals del cens electoral per a les eleccions generals que se celebraran el proper 23 de juliol.

Totes aquelles persones que disposin de certificat electrònic podran consultar el cens electoral a l'apartat de la Carpeta Ciutadana del portal web http://carpeta.castellarvalles.cat  i al portal www.ine.es . Les dades també estan exposades al públic al Servei d'Atenció Ciutadana d’El Mirador, de dilluns a divendres de 8.30 a 20.30 h. Durant el termini fixat, es podran presentar reclamacions per a la modificació de les dades i la inclusió o exclusió al cens, a El Mirador o bé directament a les Delegacions Provincials de l’Oficina del Cens Electoral.

Podran votar a Castellar del Vallès totes les persones que figurin al cens electoral del municipi tancat a 1 de març, de manera que hi seran incloses totes les persones empadronades com a molt tard, el 27 de febrer. Els ciutadans empadronats a la vila a partir del 28 de febrer hauran d’anar a votar al municipi de procedència. 

Vot per correu i vot des de l’estranger

D’altra banda, el vot per correu d’electors residents a Espanya es pot tramitar a qualsevol oficina de Correus fins al 13 de juliol, mentre que els electors que es troben temporalment a l’estranger poden sol·licitar el vot per correu fins al 24 de juny adreçant-se als consolats o a les ambaixades, o bé descarregant el formulari a https://www.interior.gob.es/opencms/es/elecciones-generales-2023/

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40