Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Casal Online

Casal Online

Casal Online

Les persones majors de 65 anys que tenen dificultats de mobilitat poden participar a les activitats que ofereix el Casal Online que proposa l’Ajuntament a través de Suara Cooperativa.

Es tracta d’una iniciativa gratuïta, que es troba en fase de pilotatge, creada amb l’objectiu de portar a casa de les persones grans, a través del televisor, un casal virtual de propostes lúdiques, culturals, d’estimulació i d’activitat física.

El Casal Online és un espai virtual en què diàriament s’ofereixen activitats de tota mena, en sessions de matí i de tarda de dilluns a divendres, dinamitzades per persones expertes en els camps de l’animació sociocultural o de la psicologia, entre d’altres.

En aquest sentit, hi ha diversos espais d’interacció, amb activitats de bon dia, teatre, lectura, català o manualitats a distància. A més, també hi ha un espai família, amb tertúlia, comentari de notícies i de fets d’actualitat.

Amb aquestes propostes, es pretén cobrir la necessitat d’acompanyament de les persones grans alhora que es genera comunitat, xarxa social i relació de manera online.

Per accedir al casal en línia no cal tenir ordinador ni programes complexos, ja que les persones usuàries es connecten a través d’un aparell TV Box, que proporciona la mateixa cooperativa.

El Casal Online és una iniciativa que s’ha desenvolupat en el marc dels Projectes Singulars finançats pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Tothom que es vulgui apuntar al Casal Online pot adreçar-se a la Regidoria de Gent Gran (c. de Portugal, 2B –Espai Tolrà–, telèfon 93 714 40 40) o bé omplir el següent formulari.

Em vull apuntar al Casal Online!


Consulta aquí la política de protecció de dades personals de l'Ajuntament de Castellar

(*) Camps obligatoris
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40