Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Mitjans de comunicació

premi sbd
premi sbd

Premis

Març 2001

L'espai radiofònic de l'Obra Social Benèfica guanya l'edició de l'any 2000 del premi Gent Gran de la Fundació Caixa de Sabadell. Els reponsables del projecte Ramon Montes, gerent de l'OSB, Meritxell Fabà, responsable de l'àrea de psicopedagogia de l'OSB i Eduard Garcia, director de l'emissora, recullen el premi a Olot a mans de l'aleshores Consellera de Benestar Social de la Generalitat, Irene Rigau.

Març 2003

Menció de qualitat en l'apartat de millor programa de ràdio local als Premis Ràdio Associació de Catalunya 2002 per l'espai Ràdio i Gent Gran que es porta a terme en directe a l'Obra Social Benèfica dins el programa La Drecera.

Abril 2004

Premi Civisme als Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. La ràdio guanya la novena edició d'aquest guardó del Departament de Benestar i Família per l'espai Ràdio i Gent Gran que es realitza dins La Drecera des de l'any 1998. El guardó és otorgat ex aequo amb Catalunya Ràdio.

Ràdio Castellar recull el guardó el dia de Sant Jordi al Palau de la Generalitat que rep a mans de la Consellera de Benestar i Família, Anna Simó. Els autors del projecte radiofònic són acompanyats per l'aleshores alcalde Lluís M. Corominas i altres representants del municipi.

Novembre 2006

Premi "25 anys de ràdio" de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya. En el marc del 3er Congrés de la Ràdio Municipal que va tenir lloc a la Torre Agbar de Barcelona els dies 9 i 10 de novembre, la ràdio va rebre aquest guardó en reconeixement als seus 25 anys d'història. El guardó és una escultura seriada titulada "Projecció" de l'artista castellarenca Mar Hdez.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40