Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Consell de Comunicació

Consell de Comunicació

En totes les societats que s'anomenen democràtiques la garantia de la transparència, l'honestedat, la neutralitat i el pluralisme ha de ser no només una profunda convicció sinó a més un eix fonamental de la seva actuació. Aquest eix té una cabdal importància quan es parla de mitjans de comunicació.

Des de l'arribada de la democràcia a les corporacions locals, l'Ajuntament de Castellar del Vallès ha desenvolupat un seguit de mitjans de comunicació municipals destinats prioritàriament a difondre les activitats i projectes que genera la gestió del municipi i a reflectir la vida social, econòmica i cultural del conjunt de la vila.

En aquest marc, i tenint com a referència també la voluntat de desenvolupar la participació ciutadana s'inclou la proposta de creació del Consell Municipal de Comunicació de Castellar del Vallès, òrgan assessor que ha de vetllar per la neutralitat, pluralitat, objectivitat i la transparència de les informacions dels mitjans municipals de comunicació i pel respecte als drets i les llibertats.

L'última reunió del consell ha estat el 17 de setembre de 2018 i l’acta encara no està aprovada.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40