Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Audiència pública

Audiència pública: pressupost municipal i ordenances fiscals 2021

Del 29 de setembre al 7 d'octubre de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va dur a terme el dimarts 6 d'octubre una audiència pública telemàtica per presentar la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per a l’any 2021. L’acte es va poder seguir a la plataforma Zoom a través d'un enllaç web anunciat prèviament.

Per setè any consecutiu, s'ha donat compliment al compromís establert a l’ordenança de participació ciutadana aprovada l'any 2014. Segons aquest text normatiu, l’alcalde de la vila ha de convocar cada any una audiència per tal de presentar el programa anual d’actuació de manera prèvia al Ple que determina els ingressos i despeses de la Corporació per al següent exercici fiscal. El Ple d’aprovació del pressupost municipal i de les ordenances fiscals 2021 tindrà lloc el dimarts 20 d'octubre.

L’audiència pública és definida per la mateixa ordenança de participació com a trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats i programes i recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes.

La sessió va constar de dues parts: una de presentació de la proposta de l’equip de govern i una altra oberta als suggeriments i consultes dels castellarencs i les castellarenques. 

En aquest vídeo pots seguir com es va desenvolupar l'audiència publica: 

Actes celebrats

Dimarts 6 d'octubre de 2020
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40