Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Audiència pública

Audiència pública: pressupost municipal i ordenances fiscals 2023

Del 4 d'octubre al 18 d'octubre de 2022

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va dur a terme el dimarts 4 d'octubre una audiència pública telemàtica per presentar la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per a l’any 2023. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de Ca l'Alberola.

Per novè any consecutiu, s'ha donat compliment al compromís establert a l’ordenança de participació ciutadana aprovada l'any 2014. Segons aquest text normatiu, l’alcalde de la vila ha de convocar cada any una audiència per tal de presentar el programa anual d’actuació de manera prèvia al Ple que determina els ingressos i despeses de la Corporació per al següent exercici fiscal. El Ple d’aprovació del pressupost municipal i de les ordenances fiscals 2022 tindrà lloc el dimart 18 d'octubre.

L’audiència pública és definida per la mateixa ordenança de participació com a trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats i programes i recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40