Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 31 de gener de 2021

Cinema

"El padre"

Diumenge d'estrena

Drama

Versió doblada

Qualificació: recomanada per a majors de 7 anys

Any: 2020

Durada: 97 min

País: Regne Unit

Direcció: Florian Zeller

Repartiment: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker

Sinopsi: Anthony, un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que ha decidit viure sol tossudament, rebutja totes i cadascuna de les cuidadores que la seva filla Anne intenta contractar per a què l’ajudin a casa. Està desesperada perquè ja no pot visitar-lo cada dia i sent que la ment del seu pare comença a fallar i es desconnecta cada cop més de la realitat. Anne pateix la pèrdua progressiva del seu pare a mesura que la ment d’ell es deteriora, però també s’aferra al dret a viure la seva pròpia vida.

Premis (2020): Premi del Públic al Festival de San Sebastián, millor muntatge Associació de Crítics de Los Ángeles, millor actor i millor director novell a l’Associació de Crítics de Boston

CRÍTIQUES

“Una direcció d’actors espectacular, un muntatge de luxe, i dos dels millors actors del món, Anthony Hopkins i Olivia Colman, en estat de gràcia permanent. (...) un film immens de mèrits sobrats”.

Carlos Loureda: Fotogramas

“La idea és d’una senzillesa tan aclaparadora que a ningú se li havia ocorregut desenvolupar-la amb tal grandesa (...) pel·lícula excel·lent (...) amb l’ajuda inestimable d’Anthony Hopkins i la seva interpretació mestra”.

Javier Ocaña: Diario El País

Horari | Dues sessions: 16.15 h i 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40