Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Directori

Punt d'informació per a persones amb discapacitat

Adreça | Pl. Major, s/n

Tel | 93 714 40 40

Horari |

Dimecres, de 10 a 12.30 h

Titularitat | Públic

QUÈ ÉS?

El Punt d'Informació per a persones discapacitades de Castellar del Vallès és un servei d'informació, atenció, assessorament i consulta d'aquest col·lectiu i també de professionals de diferents disciplines, així com per a totes aquelles persones interessades en el camp de la discapacitat.

QUINES ACTUACIONS FEM?

Atenció directa a totes les persones,

informació generalitzada,

assessorament individualitzat,

campanyes de sensibilització,

organització de cursos i conferències sobre temes relacionats i coordinació amb les diferents entitats i organismes municipals.

QUÈ PRETENEM?

Garantir la defensa i l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat per tal de promoure l'autonomia personal, millorar la qualitat de vida i fomentar la igualtat d'oportunitats d'aquestes persones.

Desenvolupar projectes d'àmbit municipal de sensibilització i promoció d'igualtat de drets d'aquest col·lectiu en cooperació amb entitats d'afectats, associacions i professionals d'aquest àmbit.

Coordinar tots els recursos disponibles dins el camp de les discapacitats i propiciar l'acompliment de la llei en tots els àmbits que envolta aquest: accessibilitat, educació, habitatge, lleure, etc.

Aquest Punt també pretén ser un espai de diàleg que resta obert com a suport per a totes aquelles iniciatives particulars i comunitàries que es vulguin fer arribar des del mateix municipi de Castellar del Vallès.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40