Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

El Servei Diari de la Ludoteca (de dilluns a divendres)

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres és un espai destinat a l'educació a través del joc. L'activitat principal és del joc lliure supervisat per professionals del món de l'educació en el lleure, i amb una gran varietat de joguines: racons de joc simbòlic (cuineta, perruqueria, cotxes, disfresses...), jocs psicomotrius, jocs de taula i jocs multimèdia entre altres. Cada dia també s'ofereix una activitat lliure diferent que varia setmanalment: poden ser manualitats, psicomotricitat, expressió, sensorial, jocs de taula, de pati...  que es poden consultar en una programació mensual.

Cada divendres s'ofereixen activitats especials pels nens/es de 3r a 6è : taller de cuina, teatre, activitats esportives, cinema, jocs multimèdia, excursions. Es realitzen en diferents instal·lacions esportives i culturals del municipi.

Edats: Hi participen els nens i nenes escolaritzats en Educació Infantil i Primària. També per a famílies amb infants de totes les edats. Els menors de 3 anys han d'anar sempre acompanyats d'una persona adulta.

Horari: de dilluns a divendres, de 17.00 a 19.30 h

Quotes: consultar el pdf adjunt.

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40