Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Imatge de l'Espai Familiar de la Ludoteca
Imatge de l'Espai Familiar de la Ludoteca

Juguem en família de la Ludoteca (de dilluns a divendres a la tarda i dissabtes al matí)

"Juguem en família" és un espai de la Ludoteca pensat perquè hi vingueu a jugar els infants de qualsevol edat amb les mares, pares, o altres adults de la família.

En aquest servei es dona importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions. Els nens i nenes poden adonar-se que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per a això.

Podreu participar, sempre que us vingui de gust, de les activitats proposades per les monitores. Procurem que siguin variades: manualitats, jocs, expressió, sensorials... per a infants de diferents edats.

Els infants de 0 a 3 anys caldrà que assisteixin a la Ludoteca acompanyats per una persona adulta que se'n faci responsable. Les famílies amb infants de 0 a 3 anys podran utilitzar tots els espais de la Ludoteca lliurement i participar, sempre que es desitgi, de tot el que s’hi fa en aquell moment

Els dissabtes en família (dissabtes al matí) l'entrada és lliure i gratuïta.

Horari: d'11.30 a 13.30 h

De dilluns a divendres la primera sessió és gratuïta.

Horari: de 17 a 19.30 h

Preu sessió: un tiquet de l'abonament de 10 entrades per família

Preu abonament 10 entrades: 52 € o 36 € (preu anb descompte per a famílies nombroses o monoparentals). Es pot adquirir a la Ludoteca i el pagament és només amb targeta.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40