Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Itineraris naturals

Camí de canyelles
Camí de canyelles

Itinerari pel Puig de la Creu

Quilòmetres: 9,3

Dificultat: fàcil

Senyalitzat: no

Sortim de la font de la plaça Major. Pugem pel carrer General Boadella, la plaça Mestre Gelonch i el carrer Sant Llorenç fins al carrer Canyelles; un cop en aquest carrer, agafem el carreró de la dreta, i caminem entre horts fins trobar una pista forestal més ampla, i marxem cap a l'esquerra. Uns metres més endavant trobarem una cruïlla però nosaltres continuem per la pista principal  uns 100 metres més, per agafar el camí que puja a mà dreta. Arribem a la Font dels Casots. Continuem pel corriol que surt per l'esquerra, tornem a la pista i continuem cap a la dreta.

Arribarem a una cruïlla que porta a Mas Canyelles. Deixem el trencall de l'esquerra i continuem per la pista fins arribar a la  Font dels Gossos. Ens trobarem una altra cruïlla. Deixem la pista i agafem el corriol que puja a la dreta. El seguim deixant petits senders que anem trobant a mà dreta. Topem amb una altra cruïlla i girem pel corriol de l'esquerra. Arribem a la pista i continuem cap a la dreta fins al Puig de la Creu. És recomanable donar la volta a l'ermita i observar l'àmplia panoràmica.

Tornem a marxar pel camí que hem vingut. Caminem només uns metres, fins arribar a un corriol que baixa a mà esquerra, i seguirem les senyals grogues. Arribem a la Font del Gurri. Continuem pel corriol de l'esquerra, que es troba una mica abans d'arribar a la font. Girem a la dreta fins a topar amb una nova cruïlla, on també girarem a la dreta. Aquí deixarem les senyals grogues.

Continuem i, a poc més d'un quilòmetre, arribarem a Can Padró. Continuem recte, pel camí que hi ha entre la bassa i la casa, en direcció a Castellar, arran de camps, i seguint els corriols fresats, que ens portaran fins a la Font del Cosidor. Seguint per aquest camí  arribarem al nucli passant pel costat del Col·legi El Casal. Aquí deixem el camí i agafem la desviació cap a la dreta fins arribar a l'Era d'en Petasques. Baixem pel carrer del Puig de la Creu, continuem escales avall pel carrer del Centre fins a la plaça Major, on hem iniciat el recorregut.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Documents

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40