Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

1987 - 1993

El trasllat al carrer Torras

Gener 1987

L'EMUC (Emissores Municipals de Catalunya) organitza a l'escola Bonavista un curs de formació i assessorament sobre ràdio local i comarcal adreçat a joves. Les sessions, amb un total de 210 hores de docència, tenen lloc al col·legi Bonavista durant tot l'any 1987. Hi assisteix personal de les emissores d'Abrera, Cerdanyola-Ripollet, Barberà del Vallès, Castellbisbal, Olesa de Montserrat, Esparreguera i Castellar del Vallès.

Juny 1987

Ràdio Castellar canvia la seva freqüència al 87.6 de la FM.

Octubre 1987

La nova programació inclou un espai de quatre hores que du per títol Esports Magazine i que s'emet tots els diumenges a la tarda. Durant tota la temporada, un equip de sis persones ofereix l'actualitat esportiva local i connexions en directe amb els partits del cap de setmana de totes les disciplines esportives.

Abril 1988

Ràdio Castellar participa en l'organització de la I Caminada Popular. Aquesta col·laboració s'anirà repetint al llarg dels anys.

Setembre 1988

L'emissora anuncia nous especials per Festa Major. S'estrenen els nous locals del carrer Torras, habilitats a l'antiga casa del conserge del mercat municipal.

Octubre 1988

Comença la temporada 1988-1989, la primera que es fa íntegrament des dels nous estudis del carrer Torras. Els responsables de l'emissora són Joan Rocavert, als serveis informatius i esportius, Esteve Simon, a l'apartat tècnic, i M. Teresa Roca, en publicitat.

Abril 1989

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, inaugura les instal·lacions del carrer Torras. Als micròfons de la ràdio, Pujol assenyala la importància que tenen les emissores municipals en la normalització de la llengua catalana.

Març 1990

Ràdio Castellar emet especials amb motiu de la 2a Setmana de la Joventut. Una col·laboració que s'anirà repetint al llarg dels anys.

Maig 1991

Nou especial eleccions amb motiu dels comicis municipals.

Juliol 1991

Antoni Mora és nomenat regidor delegat de Ràdio.

Març 1992

Alumnes del CEIP Emili Carles Tolrà participen d'un projecte de ràdio-escola.

Gener 1993

La família d'Esteve Borràs i Gardènia Brell, de ca n'Avellaneda, fa una donació de 5.000 discs de vinil i altre material tècnic a la ràdio. Els donants s'havien fet càrrec d'una emissora de ràdio a Cerdanyola.

Neix l'espai La Carpeta de l'Avi, de l'Associació de la Germandat de Jubilats i Pensionistes que s'ha emès durant anys de forma ininterrompuda.

Ràdio Castellar emet amb so estéreo.

Febrer 1993

L'Associació de Col·laboradors de Ràdio Castellar presenta una nova programació, basada fonamentalment amb els espais de música jove.

Abril 1993

Es constitueix l'Associació de Col·laboradors de Ràdio Castellar amb l'objectiu de gestionar la programació de l'emissora.

Maig 1993

L'Associació de Col·laboradors emet un programa musical de les 13 a les 21 hores que du per títol "Fórmula Vallès".

Octubre 1993

L'Ajuntament decideix replantejar la ràdio. Ramon Costa  és nomenat director de Ràdio Castellar. Joan Rocavert assumeix la responsabilitat de cap d´informatius. L'emissora aposta per potenciar els continguts informatius i eminentment en català.

Tornar a Història

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40