Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Alimentació

Programa d'alimentació i nutrició

Projectes

Ensenya'l a menjar

Projecte destinat a la població de 0 a 12 anys (especialment la d’edat inferior als 5 anys), el primer trimestre de cada curs. Es porten a terme la representació del conte “Tastaolletes”, la visita al mercat i a l’hort, els tallers pràctics per als pares, etc,  amb el suport de diferent material (diptics, tríptics, enganxines, etc.) editat dels del programa. Es tracta de conscienciar els pares de la importància d'una correcta alimentació, especialment en els primers anys de vida dels infants. Es pretén doncs, millorar els hàbits alimentaris dels infants i fomentar la participació dels pares i mares en activitats referents a potenciar una dieta equilibrada.

Menjant s’aprèn

Projecte destinat a la població de secundària que consisteix en la realització de tallers, distribució  de materials gràfics, etc. per a alumnes dels primers cursos de secundària i, ocasionalment, per als seus pares. Es porta a terme el darrer trimestre del curs.

Campanyes

Esmorzar saludable

És una activitat que gira entorn el Dia Mundial de l´Alimentació, que se celebra el 16 d´octubre. S´aprofita aquest dia per informar, sensibilitzar i orientar els pares sobre aspectes bàsics de l´alimentació i la nutrició, a banda de fomentar entre la població infantil actituds i conductes favorables envers una alimentació sana i equilibrada. L’activitat central és la distribució d’un esmorzar saludable per a nens i nenes de diferents franjes d’edat. L’esmorzar s’acompanya de la distribució de material editat (tríptics, imans de nevera, fulletons, etc.)  adreçat als pares. Aquest projecte compta amb la col.laboració de diferents establiments de la vila que aporten els productes que es fan servir per l’esmorzar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40