Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Sexualitat

Programa de sexualitat-afectivitat i SIDA

Conjunt de propostes orientades a la realització de projectes d'informació i prevenció al voltant de la sexualitat i l'afectivitat i de la SIDA, destinades especialment, als adolescents i joves de la vila, tant dels centres educatius reglats (instituts) com dels recursos específics creats per a ells (Escola d’Adults, projecte TRIA, etc.).

Projectes

Taller de difusió:

Es dirigeix als adolescents majors de 12 anys i pretén donar a conèixer entre aquest col·lectiu el servei  “la tarda de joves, explicat com, quan i què hi pot trobar i procurant apropar els joves al sistema sanitari d’una manera anònima per donar resposta als seus dubtes.

 

Taller d'afectivitat:

Vol potenciar l´educació en la salut i, així, afavorir l´afectivitat, l´autoacceptació i l´autoconeixement de la sexualitat. El taller, eminentment pràctic, contempla la distribució de material educatiu.

Taller de sexe segur:

Té per objectius, prevenir embarassos no desitjats, prevenir les malalties de transmissió sexual com la SIDA, promoure conductes responsables davant les relacions amb l´altre, promoure l´ús del preservatiu per evitar situacions de risc i sensibilitzar sobre la diversitat en les relacions afectives.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40