Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Salut emocional

Salut emocional

El Programa de Salut Emocional contempla una proposta adreçada a la millora de la salut emocional de la població infantil i juvenil i d'adults

Projectes

SEIJ:

Projecte de Salut  emocional infantil i juvenil orientat a l’atenció emocional d’aquesta població i  que es porta a terme de manera interdisciplinària  amb la participació de l’Àrea Bàsica de Salut, el CSMIJ, l’EAP, els centres escolars de la vila i l’Ajuntament. Contempla  d’atenció psicològica individualitzada a alumnes de secundària, el seguiment de casos específics dels alumnes al llarg de la primària, l’atenció integral d’alumnes de risc, la informació i suport als pares i la formació contínua dels professionals.

Arc de Sant Martí:

Proposta orientada a les persones adultes  amb trastorns emocionals de la vila a les quals s’els ofereix una atenció psicoteràpeutica  en grup i en la qual participa l’Àrea Bàsica de Salut, el CSMA, l’Ajuntament, Suport Castellar i diferents professionals de Psicovallès. Els tallers ocupacionals, la dinàmica de grup, les sessions de relaxació, el taller de teatre i el d’horticultura, desenvolupats al llarg de l’any, conformen la proposta per aquest projecte.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40