Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Audiència pública

Audiència pública: pressupost municipal i ordenances fiscals 2020

Del 2 d'octubre al 9 d'octubre de 2019

L’Ajuntament de Castellar del Vallès convoca el dimecres 9 d'octubre, a les 19.00 h, una audiència pública per presentar la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per a l’any 2020. L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens de Ca l'Alberola (Passeig Tolrà, 3).

Per sisè any consecutiu, es donarà així compliment al compromís establert a l’ordenança de participació ciutadana aprovada l'any 2014. Segons aquest text normatiu, l’alcalde de la vila ha de convocar cada any una audiència per tal de presentar el programa anual d’actuació de manera prèvia al Ple que determina els ingressos i despeses de la Corporació per al següent exercici fiscal. El Ple d’aprovació del pressupost municipal i de les ordenances fiscals 2020 tindrà lloc el dimarts 22 d'octubre.

L’audiència pública és definida per la mateixa ordenança de participació com a trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats i programes i recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes.

La sessió constarà de dues parts: una de presentació de la proposta de l’equip de govern i una altra oberta als suggeriments i consultes dels castellarencs.

La ciutadania també pot fer arribar les seves aportacions a la proposta de pressupost municipal 2020 omplint un formulari.

Actes celebrats

Dimecres 9 d'octubre de 2019
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40