Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Punt Lila Virtual

Punt Lila virtual

Punt Lila Virtual

El Punt lila és un espai virtual impulsat per la Regidoria de Feminisme d’informació, orientació i assessorament sobre situacions d’assetjament sexual i de violència masclistes i lgtbi-fòbiques.

Les funcions del Punt Lila Virtual són:

  1. Facilitar un espai perquè les persones que han vist o patit una agressió masclista o hagin sentit malestar de gènere puguin fer arribar els seus missatges i rebre una informació i assessorament de com actuar.
  2. Informar les persones usuàries dels recursos existents d’atenció: el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), el servei d’assessoria jurídica i els serveis d’atenció psicològica Psicodona i Psicoinfància.
  3. Activar, si s’escau, els dispositius inclosos al Protocol per a l’abordatge integral de la violència envers les dones
  4. Donar resposta a consultes, propostes i suggeriments de tots aquells assumptes relacionats amb les polítiques d’igualtat de gènere.

Molt important: aquest servei atendrà peticions que no requereixin una resposta immediata. En cas d’emergència, recordeu que podeu utilitzar el telèfon d’atenció contra la violència masclista 24 h, el 900 900 120. En cas d'emergència davant d'una agressió també es pot trucar al 112. Des de l'abril de 2021 també funciona el WhatsApp 601 00 11 22 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Adreça't al Punt Lila - Fes arribar els teus missatges


Consulta aquí la política de protecció de dades personals de l'Ajuntament de Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40